Referenser
"Bengt Karlsson har som underkonsult ansvarat för 123 Coach Me,s kontor i Region Västra Götaland. I sin roll som Regionansvarig har han bl.a ansvarat för vårt avtal med Arbetsförmedlingen på våra kontor i Tanumshede, Uddevalla och Göteborg. Han har i många år visat sig vara oumbärlig för oss och har med genomgående hög kvalité, kundfokus, engagemang, tydligt ledarskap, kompetens och drivkraft stärkt 123 Coach Me,s varumärke och bidragit till att vi har blivit den högst rankade leverantören på Västkusten i kundernas egna rankingsystem under samtliga verksamma år."
Johanna Palmelid
VD för 123 Coach Me sedan 2009


"Bengt är en av de bästa coacher jag någonsin haft nöjet att arbeta med både som kollega och senare som tjänsteleverantör. Han har en mycket god förståelse för hur organisationer fungerar och en fantastisk förmåga att på ett lättsamt men träffsäkert sätt läsa av och lyfta fram vad som pågår inom både individer och grupper. Hans förmåga att sätta in sina observationer i verkliga sammanhang gör honom till en utmärkt coach och ledarskapsutvecklare som jag hoppas få anledning att arbeta med många gånger igen i framtiden."
Anders Jansson
HR Manager/Personalchef at Inter Terminals Sweden AB
Kund inom Teambuilding och Ledarutveckling


"Tack Bengt för ett fantastiskt professionellt och ödmjukt bemötande, din förmåga att framhäva det positiva och att ge goda råd på precis rätt sätt??"
Kund inom personlig utveckling / coaching